Calpe 31/12-14.

Aldrig förr har vi haft så kalla nätter som de senaste dagarna. Det har legat runt noll grader både i går natt och nu senaste natten. Då är det är skönt att ha en bra vinterbil. som den svenska KABEn. På dagarna är det kanonväder med temp runt 18-19 grader och det är ju det som vi gillar.

Detta med att vara borta från barnbarn fick i går en oväntad lösning. Sonhustrun (Ulrika) SMS-ade och berättade att yngsta sonen Mattias skulle spela final i ST-cupen i Tyresöhallen och att matchen skulle direktsändas över nätet. Alltså, kl.15.15 satte vi oss och såg hur hans lag grejade segern (3-1) och fick mottaga en medalj och pokal. (Farmor Bitte satt sedan på eftermiddagen och myste med ett glas CAVA i handen).

Betr. lägenheten har vi nu startat renoveringen (se bild). Vår praktiska uppgift sammanhanget var att förse de tre rummen med arbetsbelysning (naken glödlampa). De riktiga hantverkarna börjar den 7 eller 8 januari och beräknas vara färdiga under vecka 8. I dag på f m skrev vi under avtalet med byggfirman så nu ska det rulla på.

Mannen i den andra Kabe-husbilen fyllde år i går (lika många som jag) så vi gick alla fyra till en trevlig restaurang i närheten och firade honom. Det blev en riktigt trevlig kväll.

I kväll blir det nog ganska lugnt då vi gärna vill vara tillsammans med hundarna som inte tycker om alla smällar.

Vi önskar er alla ett gott slut och ett Gott Nytt År.