Santa Pola 10/1-15

Nu har vi kommit till Santa Pola och stått här i 3 dagar. Innan vi lämnade Calpe såg vi lite aktiviteter på stranden, fick bara med en men det var ett 10-tal. En riktig färgklick var det.

Vardagen har kommit ikapp oss vilket innebär en ordentlig tvätt som torkade fortare än man kunde ana. Så vi hann med en promenad in till stan och där satt tre gubbar.

Vårt biblotek är digert och det behövs faktiskt. Det slås flitigt i dom kan vi lova.

Dagen bjuder på marknadstur tillsammans med ett svenskt par- Jan och Marita. Vi visste om varandra innan men hade inte träffats. Men att vi skulle ses var en ren slump. Det är genom Barbro och Kent som vi “känner” dom. Nu efter gårdagens vinsittning blev vi mer bekanta. Konstigt.

Vi har betalt till i morgon så då bär det av söderut men riktigt vart vet vi ej. Vi har ett mål men det hade vi när vi lämnade Calpe också men vi kom inte dit. Så nu får vi se om det blir det eller om vi hittar ett annat på vägen ner. Det är ju lite så det här livet fungerar.

Till nästa gång ha det bra.

/B