Torrox Costa 20/1-15

Har nu varit i Torrox i snart 5 dagar. Skulle egentligen inte hit direkt utan skulle ha stannat på en annan camping innan, men så blev det inte. Vår färd gick över Lorca och Granada och där var vi uppe på 1300 meters höjd med snö på topparna. Väldigt fina raka vägar.

Men här på El Pino är det som vanligt och vi står nästan där vi stått tidigare. Kan låta trist men platserna är trånga så det blir att välja rätt och då blir det samma plats. Vi har träffat gamla bekanta från tidigare år ett norskt par Omund och Jarbjörg. En eftermiddag njöt vi av ett glas vin i solen hos dom. Vi hade ingen sol på vår plats innan bilen som stod bredvid oss åkte.

Dagarna har förflutit med långa promenader runt om här och ner till Costa. Där har det varit marknad som vi besökt och även en restaurang som heter Amazonas som bjuder på härliga stora grillspett som dom kommer med till borden och skär loss rostbiff, lammfilé, korvar ja det är 9 olika spett som avslutas med ett ananansspett. Väldigt gott och man är mätt i flera dagar. Ganska ekonomsikt kan man tycka då.

Det har blåst en hel del som synes men man få planera så man får vinden i ryggen där det bär uppför. Vi gick förbi det här lyxiga garaget som ni ser på bilden och tänkte, ja man kanske inte behöver så mycket mer egentligen.

Just nu vräker det ner utanför husbilen och det är då vi tar till allt vad vi har som kan förgylla vår tillvaro. Som ni ser är det en hel del.

Imorgon går färden vidare, får se vart det blir.

/B