Calpe 15/2-15

Utsmyckningarna i stan har vi inte så mycket med att göra, men dom är väldigt vackra och många. En del roliga som gubben på stolen som vi trodde var riktig tills vi kom närmre. Han gör reklam för sina egna träsnideriarbeten.

Men våra egna börjar ta form. Vi har gjort ett antal promenader med våra dramatenvagnar från husbilen fulla med saker som vi inhandlat på IKEA och på “Kinesen”. Vi har ett lass kvar och det är med kuddar och täcken. Som ni ser så har vi “alla besticken i lådan” (och det får man väl hoppas) och Wille och jag är överens om att det blir bra med gardinerna. Lite långa men det tycker jag är modernt. Vi får se hur det blir med den saken. Men just nu är det modernt om ni förstår.

Morgondagen kommer att bli spännande för då kommer första leveransen med möbler och dom kommer från Jysk därefter på tisdagen en till från en annan firma.

Om vi inte har berättat så står vi på vår gamla vanliga camping som vi stått på alla tidigare år vi varit här. Det känns vant och tryggt. Deras servicehus är varmt till skillnad från dom flesta andras som har genomblåsning i taknock. Den är inte så flådig men charmig. Det är mest belgare och holländare här och så har det alltid varit.

Vi har gått mycket den här veckan och lite beror det på att vi ibland glömmer att det är siesta några timmar mitt på dagen och affärerna har lite olika tider vilket gjort att vi fått komma tillbaka, men det är bara att bita ihop och komma igen.Men allt ligger ju inte på nära håll utan det blir mycket vandrade i backarna här. Den gamla stan är mycket backig men charmig. Det finns buss men Wille skall ha sin långa promenad och vi behöver den också.

Denna vecka har vi skaffat ett kontrakt på gasolinstallationen. Gasolmyndigheten måste komma hem och kolla att installationen är riktigt gjord vilket känns tryggt. Detta kommer att ske vart 5:e år därefter. Vi har även gjort en preliminär slutbesiktning med vår samordnare. Det ser väldigt bra ut. Det kommer att bli en bra lägenhet där vi tror vi kommer att trivas bra.

Vi har även försökt oss på att byta porttelefon då den som sitter där inte fungerar men än så länge har vi inte lyckats, men man får inte ge upp.

/B

Ps!

Ni glömmer väl inte att klicka på respektive bild för att kunna se den förstorad underst.