Calpe 17/2-15.

Så var då dagen kommen då vi skulle få våra leveranser av möbler. JYSK, där vi beställt och betalt för ca 2 månader sedan skulle komma mitt på dagen i måndags. När Bitte ringde dem vi 16-tiden så svarade dom nej nej, vi kan inte i dag, det blir i morgon eller på fredag.

Ni som känner Bitte vet att där finns en “extraväxel”, så om fem minuter blev hon uppringd av en annan person som sa att leveransen är hos dig inom 25 minuter. Vi hade då väntat större delen av dagen utan att någon hade kommit. Nu kom alla på en gång. Vår samordnare José, en person från den stora järnaffären som levererade en gasolpryl, besiktningsmannen för gasolinstallationen. Till det kom nu också några av möblerna med tillhörande montörer.

Wille som haft det lite tråkigt de senaste dagarna när vi pysslat i lägenheten tyckte att det blev ganska kul. Vaktinstinkten vaknade till liv hos honom och alla nya som kom in skulle analyseras och bedömmas – och godkännas.

Måndagskvällen avslutades med ett besök på en pizzeria på vägen hem. Kändes bra på alla sätt./L