Calpe 15/3-!5.

Den gångna veckan har vi haft besök av Tony (sonen). Tänk att allting verka gå så lätt för den som har kunskaper. Detta med internet som för LÅ och mig är en svag punkt fick nu sin lösning. Nu sitter vi i lägenheten och har två samtidiga uppkopplingar för 1 euro/dygn, känns skönt.

Vår hyrbil har gjort att vi kunnat röra oss över större områden. Denia norr ut och Benidorm söder ut blev besökta och fick sina lunchmenyer testade. Trots hyrbil har vi varit flitiga promenerare. Spanska trappan i Calpe blev ett mål.

En aktivitet som återkom flera morgnar var promenaden till de tyska bagerierna som ligger på ungefär samma avstånd från lägenheten (ca 1300m). Promenaden fördelades rättvist mellan dom båda Vi var överens om att det skulle vara nybakat gott bröd till frukost …!

Vi gjorde ett efterlängtat (LÅ) besök i fiskhallen. Dom öppnar kl 17.00 och då är det full aktivitet på auktionen och inköpen från restaurangerna. Fiskhallen var inte stor men genuin. Båtarna som kom in var 8-10 st.

Fler gäster mera cava men denna gång även riktig champagne. Pia och Staffan som är grannar hemma och även nu på ställplatsen kom för att titta på lägenheten.

/B