Calpe 20/3-15.

Vi som ofta har skrutit med den sol och värme vi ofta har här har de senaste dagarna fått “krypa till korset”. Det har varit ett riktigt skitväder och det ska fortsätta ytterligare några dagar, sägs det. En ganska hård vind ligger på från havet så det riktigt tjuter i fönstren. Vi som får besök av Sofie och Elvira i morgon (lördag). Nu håller vi tummarna för att ovädret ska försvinna under den vecka de stannar här.

Besöket i fiskhallen som omnämndes i vårt förra inlägg tyckte Bitte – som inte var med förra gången – verkade så intressant så vi två gick det i tisdags igen.

Nu börjar det röra på sig bland våra husbilsvänner. Flera av dem som har övervintrat i Spanien, Portugal eller t o m Marocko har börjat vända hemåt. Det är födelsedagar, barnbarn, båtar som ska iordningställas m m /L