Calpe 30/3-15.

I går skjutsade vi barn och barnbarn till Alicante flygplats efter deras veckobesök här. Två veckor tidigare hade vi besök av en son (50). Ni förstår att det var en viss skillnad på aktiviteterna mellan 4-åringens och 50-åringens besök. Från internet, VVS, TV till klätterställningar, spel, besök på dinosauriepark och en hel del annat. Vi gjorde också några promenader till husbilen för att Elvira skulle få minnas hur den ser ut. Det som märktes snabbt under veckan är skillnaden i tempo och intensitet mellan en 4-åring och en 72-åring. (Tänk om man hade kvar den energi och nyfikenhet som finns i en 4-åring).

Veckan var mycket trevlig och nu har vi genom dessa besök verkligen “bott in oss” i lägenheten vilket betyder att vi nu med gott samvete kan lämna den för att även andra ska kunna använda den. Vår tanke är att vi ska kunna “låna ut” den till släkt, vänner och bekanta som skulle vilja göra Calpe. Vi får se hur det blir. Vi tror att det är under perioden maj – oktober som den kan vara användbar. Innan vi lämnar lägenheten ska vi upprätta en liten “driftinstruktion” så alla ska veta hur det fungerar.

Vi räknar med att börja vår hemresa efter påsk och att den kommer troligen att ta ca 2-4 veckor. Idag ska vi lämna tillbaka hyrbilen som vi haft i 22 dagar och som verkligen gjort rörliga.

Ps! Värmen har kommit och “vår” strandpromenad var i går kväll fylld av folk. Ds.