Handen 27/4-15.

Detta blir sista inlägget om årets vinterresa. (Men kolla gärna bloggen någon gång i framtiden – kanske vi skriver om något annat).

Resan blev fem månader så när som på två dagar. Det har verkligen varit händelserika månader och allt har fungerat väl. Vi kunde t o m stå ut med de svala vindarna – för solen finns ju ändå alltid där.

Det som blev lite speciellt i år var ju detta med ombyggnaden och möbleringen av lägenheten. Vi kunde inte alltid följa rekommendationen på skylten som säger att man inte ska cykla och att man ska vara tyst mellan kl. 13-15.

Även om vi haft en hel del att stå i så var det riktigt roligt att ha “ETT PROJEKT” att fokusera på. Detta innebar att det blev lite färre mil i år jämfört med tidigare resor. Årets sträcka blev 880 mil och bilen har fungerat perfekt.

Hemvägen gick över Askersund, Fagersta och sedan till Söderhamn. Vi är överens om att Sverige är väldigt vackert den här tiden på året. Sista fotot är från Askersunds gästhamn som är en riktigt trevlig plats att övernatta på.

Till er som har följt oss här på bloggen säger vi bara tack, det är kul att veta ni följt vår resa. Det är “kuligare” att skriva då och inte minst att man alltid tar kameran med sig på promenader, för man vet ju aldrig vad man kan stöta på.

Trevlig sommar önskar

Bitte & Lars-Åke samt Wille