Efter sju dagar i Mazarron var det dags att fortsätta söder ut. Det är alltid en “stor” fråga för oss att bestämma vart vi ska ta vägen.
Båda tycker vi om att upptäcka nytt. Visserligen är det också skönt att komma till kända platser men en lagom blandning av gammalt och nytt brukar ju ofta vara bra.

Bitte älskar kartor och läsa i olika publikationer om campingar etc. så inför den senaste förflyttningen hade hon hittat denna: Camping Mar Azul Balerma. Det är en nästan helt ny anläggning och därför mycket fräsch. Här kommer vi nog att stanna “ett antal” dagar. Vi befinner oss straxt söder om Almeria där det finns hur mycket växthus som helst. Alla dessa växthus ser på håll ut som havet.

Våra vänner från Eskilstuna, Barbro och Kent, (babsanokent.bloggo.nu), som var och hälsade på oss i lägenheten kom också hit i går. Det är ju så med husbilsfolket att alla gör sina egna “lovar”och så sammanstrålar man ofta på nya ställen. Det är alltid trevligt att träffa bekanta.

I dag kanske vi ska tvätta husbilarna. Det finns en bra plats utanför campingen för husbilstvätt. Blir det tid över så kanske det blir en promenad in till den lilla tätorten. Vädret i dag är strålande, vindstilla, molnfritt och 18.5 grader nu kl. 10

Om nu någon tycker att vi skriver sällan här på bloggen så beror det på att vi helst skulle vilja skriva med telefonen (Iphone) med vilken vi numera oftast tar bilderna. Tyvärr är den för komplicerad för än äldre oteknisk man som jag, så därför sitter jag nu åter vi datorn och med bilder som jag fotat med en vanlig kamera.