startade med det vanliga kaffet och mackan efter promenaden med Wille på morgonen. LÅ och Kent i grannbilen hade bestämt att dom skulle testa att tvätta bilarna.
Dom började med Kents för att se om det funkade. Fråga inte mig hur det blev den ordningen men så blev det. Resultatet var strålande så vår bil lösgjordes från elkabel och stödben och så bar det iväg. Resultatet lika strålande som hos Kent och Barbro. Nu står två skinande bilar här vilket gjorde att fler åkte och tvättade, det är vad vi tror.

Efter det tog den stora mekanikern vid, alltså Kent, med sitt otroliga tålamod. Vår vindrutetorkarsprutning hade gått sönder, slangen torkat och inget fungerade. Men Kent kunde med najtråd, buntband och silvertejp och ett sjuhelsikes tålamod fixa det. Kents härliga kommentar var – det här var inget roligt det var alldeles för lätt, det blev inget svära av.

Eftermiddagen krävde lugn och ro efter en sådan stökig morgon. Senare när vi hämtat kraft, det krävs lite av oss som inte är med och tvättar och mekar också gick vi till campingens restaurang/bar och tog 2 tapas och ett glas vin för 2 euro/st det blev repris, alltså två omgångar per par. Det ni. Kvällen avslutades med På spåret och Skavlan.

I morse när Wille rastades blev det ganska dramatiskt. Först när vi kom ut till gatan kom en cyklist i full fart sjungande vilket är väldigt ovanligt, det blev komiskt faktiskt. Det vanligaste är ju att någon går och pratar för sig själv och man undrar om dom är knäppa eller något, men det har man ju vant sig vid, inte att dom är knäppa förstås.
Sen i mörkret fick Wille spaning på något, trots ficklampa såg jag inget men han gjorde.
Han morrade och gnällde och var väldigt bestämd med att det var någon där. Jag blev lite rädd faktiskt. Men till slut kom det fram en gubbe med slokhatt och någon pinne. Vi hade vänt men Wille släppte inte intresset. Sen försvann gubben då blev jag nyfiken och vände igen då såg jag att gubben klädde på sig något långt då blev jag fundersam men slutet på detta är att gubben gick ner till havet och skulle nog fiska.

Facebook är ju ett medium vi glor på och får lite information från världen utanför oss. Då fick vi se ett videoklipp med ett av våra barnbarn Lisa som spelar cello. Ett väldigt fint inslag.
Vi har en holländsk granne med en liten kille på drygt året som är nyfiken på Wille. Dom närmar sig varandra med försiktighet. Nu blir det kaffe utanför i solen jag tror att Barbro och Kent kommer ut också.
/B