Lördag 6/2-16

Humilladero (nordväst om Malaga) var alldeles för svalt och blåsigt när vi öppnade dörren i fredags. Vi tog en gemensam förmiddagspromenad i tätorten. Frågan blev allt tydligare, varför ska vi gå här och frysa i den kalla blåsten när det bara är en timmes resa till havet och där vi vet att det är ett att annat väder med annan temperatur.
Sagt och gjort. Fördelen med att ha “fritidshuset på hjul”är just att man snabbt kan förflytta sig.
Campingen och området där var mycket vackert och fint. Vi kan tänka oss att vid annan årstid göre att återbesök, allt fungerade perfekt. För personer som gillar att vandra, cykla eller motionera på annat sätt var området bra.


Efter ca 1.5 timmars resa var vi nere i Malaga och fortsatte då till Fuengirola där vi står nu. Detta är en ställplats d v s lite enklare än en camping. Denna plats är verkligen enkel – men mysig. Tips fick vi av Janne & Marita. Detta är en hästgård som på en stor yta lagt grus och jämnat till så att det ryms 20-25 husbilar. Väldigt speciellt. Mer om detta i nästa inlägg.

(Sista bilden är en miljöbild från hästgården).

/L