Roses 18/4-16.

Så är då dagen kommen då det är dags att lämna Spanien. Vi är nu bara några mil från den franska gränsen, orten heter Roses. Vi har varit här en gång tidigare men då var det mer vinter så vi tänkte att vi skulle ge platsen ännu en chans. Vi kom hit i går efter två dagar i L’Ampolla som ligger söder om Tarragona.

Trots att vi nu har hamnat 50-60 mil norr om Calpe kan vi se att värmen även har kommit hit. Så här ser det ut på campingen – mysigt med blommande buskar.

Sol från klockan 09 till 19 och ca +20 C, och vindstilla. Kan väl inte vara fel.


Denna bild visar hur strandpromenaden ser ut här i Roses. Väldigt bred sandstrand och även den plattlagda delen av promenaden är bred. Tyvärr var det väldigt blåsigt i dag när vi gick där så vi valde att “hänga” utanför husbilen i solen i stället. Där var det dessutom vindstilla.
Vår förnämliga WiFi-installation upphör i morgon när vi passerar gränsen så vi får se hur det blir med kontakten i fortsättningen.