Alcoceber 14/11 2016.

Har varit ute på en liten utflykt och är nu på väg tillbaka till Calpe. Under denna lilla tripp har vi besökt tre campingar alla lika fina på sitt sätt. Men denna är faktiskt nog den tjusigaste hittills med ett servicehus som borde upplevas. Tänkte gå och få fotvård men blev lite besviken då dom har öppet lördag-söndag. Får bli någon annanstans. Här träffade vi på gamla bekanta från i våras både från Balerma och Marjal nämligen Anneli och Rolf. Skall ses i kväll hos oss.

Så här tycker vi att glasinsamlingarna skall se ut. Mycket roligare att slänga då. Man blir lite full i skratt och går därifrån med ett leende.

En lunchpromenad med Wille som oftast brukar bli mellan 4-6 km.

Här är vi på en camping i Peniscola nämligen Eden och träffade gamla bekanta även här. Maggan och Ingemar träffade vi i våras på den tidigare omtalade “hästgården” Nu upptäckte vi efter ett tag att vi stod mittemot varandra och det blev en trevlig eftermiddag hos dom med kaffe och tårta och senare på kvällen hos oss över ett glas vin.

Även här i Peniscola finns en fungerande fiskhamn som vi tog en titt på när vi gick runt i staden. LÅ ser ut att säga, dom fiskar här också det är bra då får vi fisk idag igen.


Snygg utsmyckning med borgen i bakgrunden. Den är från 1200-talet.

Här passerar vi över ett vattendrag inne i Peniscola och Wille ser spännande saker i vattnet, nämligen fiskar och änder.

Här är vi på camping Bonterra Park i Benicassim och här tvättade vi bilen.
Fåglarna satt i träden ovanför och gjorde vad de skulle, det tyckte inte vi dom skulle men dom brydde sig inte.
Fick höra när vi stått en stund och börjat förstå själva att den platsen inte var bra ur den synpunkten annars väldigt bra.

Men det fanns en otroligt bra park att rasta Wille i och där han kunde gå lös och hälsa på lite kompisar.

Ett härligt varmbadhus med masserande strålar i ena kanten.

Åkte genom Valencia och tittade på deras spektakulära byggnader. Här är ett litet smak på dom. /B