Calpe 11 december 2016.

Så här såg det ut när ovädret kom till oss. Här blev det inte så farligt men vi såg på tv att runt Malaga var det riktiga översvämningar med bilar som flöt bort och vatten högt inne i husen. Vår kära “hästgård” drabbades hårt. Den har fått stänga en tid på grund av att restaurangen blev vattenfylld.

Dessa fina änglatrumpeter har vi fotat förut men idag var dom så många och så fina.

Efter regn kommer solsken sägs det och här ser man resultatet. Tidigare i veckan var stranden inte så välbesökt kan vi berätta men nu ser den ut som vi vill att den ska se ut. Full med folk och olika aktiviteter.

Lite av det som hände på stranden idag. Flera badade i alla fall 3. Om denna man fick fisk vet vi inte, men en tjej hade han fått. Så ett napp hade han fått i alla fall.

Igår var vi hit och åt med kompisar från Handen, Gunilla och Sven-Åke, dom har hyrt en lägenhet i samma hus. Det blev apelsinanka och lite annat som en av oss längtat efter. Därefter en kort promenad hem. Vi hade lite längre än dom, men efter en riklig måltid kändes det bra att ha en bit att gå.

Vi har ju vår fina julstjärna från IKEA men nu har den fått konkurrens av grannens klättrande gubbar. (ursäkta men ni får vrida på skallen lite).
/B