Calpe 1 januari 2017
Ett år har gått och då är bilderna en bra hjälp att minnas vad som skett under vårt husbilsåkande år. Ibland händer det oförutsedda saker men inga allvarligare men lite störning kan det bli. Vi fick fel på en säkring som det visade sig satt under passagerarstolen så det blev ett besök hos en husbilsfirma i Spanien.
Kom till Calpe den 2 januari och möttes av en liten vattenläcka.

Januari
Dessa påsar med sina pinjeträdslarver som faller ner och bildar långa och korta rader är inget att leka med för hundar. Dom är mycket farliga t o m.

Februari
Dags för att lufta husbilen så vi for söderut till Fuengirola och hästgården El Rengo som är en charmig ställplats. Där träffade vi Barbro o Kent och Maggan o Ingemar.
Vi fortsatte till Torrox och där vände vi tillbaka.

Mars
Hemma i Calpe igen och till våra kära fiskare. Har man bara 4 min till båtarna så blir det många besök åtminstone för en av oss. Allt nästan rensat och sorterat när dom kommer in. Mycket rutin i dessa gubbars händer.

April
På väg hem och det blev en del kringgående rörelser som vi lärt oss kalla det när inte gps-en gör rätt. Smala vägar, svaga kanter och återvändsgator blir följden.

April/Maj
Under resans gång har vi allt oftare tyckt att bilen varit för lång och tung. Campingplatserna trånga och många vägar säger 3,5 ton så när vi passerade Mantorp och Forsbergs gick vi in och kollade. Resultat ser ni.
Vi fortsatte till Söderköping och Skeppsdockan med vår hemlighet för där skulle vi träffa Britt, Janne, Solveig och Gerhard och fira Valborg.

Juni
Traditioner skall hållas och det gjordes det även i år. Österbybruk förstås och här är hela gänget.

Juli
Ny resa tillsammans med Britt och Janne till Ystad, Åhus och som här hos Lady och Lufsen i Rydaholm.

Även Timmernabben fick ett besök. Deras camping vid Kalmarsund är bra.

Augusti
Elvira ville kolla om det gick lika bra att sova i den nya bilen som i den förra och det gjorde det. Hon tog med sig Nalleman och Wille.

Åter på resande fot denna gång till Värmland och Marianne och Hans. På vägen dit stannade vi i Karlstad och tittade på Lars Lerins utställning. På vägen hem fick vi tipset om Sliperiet och en utställning och dit for vi.

September
Nu har vår vinterresa börjat och här är vi på vinfest någonstans efter Mosel

Så här såg flera hus ut i denna lilla by i norra Spanien som vi passerade. Fick aldrig någon förklaring varför dom såg ut så här.

Oktober
Åter i Calpe och den traditionella paraden med Moros och Christians.

November
Startade med min födelsedag och fina blommor som kom med bud.

Efter firandet tog vi en tur med husbilen igen och då norrut till bla Peniscola och Alcossebre. Så här skönt var det där. Varmt och gott.

När vi var där så inföll den dagen då månen skulle vara som störst och se här.

Detta rum gick inte av för hackor. Urtjusigt eller hur.

December
Ett besök hos Ingvar i Valencia gav oss lite julkänsla

Helena (bor inne i stan) och vi var dom enda som hade adventsstjärnor i fönstren.

Ett sådant här oväder hann vi med också innan året var slut.

Lite kuriosa som inte finns kvar, men detta är dom länder vi besökt.
B/LÅ