Marjal 11 januari 2017

Så här vacker kan solnedgången vara över Benidorm, sedd från Calpe. Titta noga den är lite lurig.

Vi har upptäckt en ny restaurang som heter Gusto är en osteria och ligger på gatan nedanför oss. Detta kan vara en förrätt eller en lättare lunch. Man får en beskrivning om ostarna, vad dom heter och vilken region dom kommer ifrån. Gäller att komma ihåg bara.
Var där med Helena och Harri som ville prova då vi talat så lyriskt om den.

Efter det fortsätter man med huvudrätten och den består av lammkotlett, oxfilé och fläskfilé med en salladsskål och pommes, ja vin förstås. Alla var nöjda. Bör förklaras att det är en sådan tallrik för 2.

Därefter tyckte Helena och Harri att efterrätten skulle intas på La Bas som ligger i stan och har världens godaste och mest konstnärligt utförda verk. Dessutom bjöds det på musik både blås och synt av ägaren. En härlig kväll och det var gott. Tur vi hade en bit hem.

Så var det dags för musslor och nu med en ny 2:a kock som säkert blir 1:e kock någon annanstans, vem vet. Det blev väldigt gott tyckte vi alla.

På utflykt med Barbro och Kent och det blev till Marjal camping.

Dags för ett arbetspass och då är det bra med hantlangare. Hantlangaren hade varit till stor hjälp vid ett annat arbetspass tidigare på dagen. Säger bara spegel.
Nu skulle det nya vindskyddet upp och testas.

Ja nu sitter vi här Barbro, Kent och jag och njuter och tycker att det blåser lite mindre. Vindskyddet funkar bra och syns knappast.
/B