Torrox Costa 26 februari 2017.

Vi lämnade Santa Pola i onsdags förmiddag. Siktet var inställt på Balerma och Camping Mar Azul som är en riktigt fin camping – allt fungerar och är fräscht. Vi har varit där några gånger tidigare och alltid varit nöjda.
Nu visste vi dessutom att Pia och Staffan redan var där. Vi hade några trevliga dagar tillsammans.

Värmen kom och vindstilla var det vissa timmar på dagen så det gjorde att frityrgrytan kom fram samtidigt som Bitte njöt i solen.

Det är mycket som kan upptäckas när man är ute i “naturen”. Här letar Bitte och Staffan efter hundvalpar. En man som kom körande i sin bil hade upptäckt att någon annan trafikant stannat och “slängt ut” 4 labradorvalpar i ett buskage. Han stannade och hittade 2 valpar. Han bad om hjälp att hitta de andra två som hördes pipa i buskarna. Trots idogt arbete hade de inte hittats innan vi lämnade platsen. Någon annan plockade sannolikt upp dem senare på eftermiddagen.

Campingen ligger ca 20 min promenad från tätorten. På gatan in mot Consum kan man se mycket fina byggnader och detaljer. T ex fasader i vacker sten.

Denna bild kom lite fel. Den visar platsen där vi står just nu i Torrox. (Det är vår lilla bil som står bakom buskarna)

De vackra byggnaderna utefter gångvägen har så här fina entrèer.

Fasaden är vacker och bakom dessa garageportar kan dölja sig “allt möjligt”vackert.

Bitte och Wille på väg hem från Consum gåendes utefter alla boulebanor som ligger på rad.

När vi lämnade Balerma styrde vi mot La Herradura som är en fin lite stad. Vi var nyfikna på en camping som skulle finnas där men som vi inte hittade. Det var väl trångt på gatorna i stan så vi åkte vidare till Torrox Costa där vi befinner oss nu.

Efter tre intensiva försök hittade vi till slut en perfekt plats med fin utsikt och nära till servicehus. Här blev det middag utanför bilen.

Därefter tog vi en promenad i området och såg då att denna typ av ingång till tomter var enhetlig i området Alla hus har denna typ av häckklippning, vackert.

När vi kom tillbaka från promenaden kom Leif och bjöd in oss på lite “Kvällsnack”.
L & M är gamla vänner sedan flera år tillbaka.
Bitte fick reda på att det är marknadsdag här i Torrox i morgon. Ska bli kul att se vad som händer./L